Çan Anadolu Lisesi

Vizyon: Etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik, laik bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenimlerini,bilgili,becerikli,öz güvenli olmalarını,problemlerin çözümünde bilimsel yöntemin kullanılma gerekliliğini kavramalarını, bilgi toplumunun gereksinimi olan araştırmacılar olarak yetişmelerini, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Isınma: Kalorifer (Doğalgazla çalışan sistem)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Okulumuzun Bocce, Dart. Atletizim, Masa Tenisi,Voleybol (Kız-Erkek) takımları bulunmaktadır. Ayrıca Halk Oyunları Ekibimiz çalışmalarını sürdürmektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://cananadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - KARŞIYAKA MAH. ÖZEN SK. ÇAN ANADOLU IMAM HATIP LISESI VE ORTA OKULU BLOK NO: 8 ÇAN / ÇANAKKALE

Öğretim Şekli :Tam Zamanlı Eğitim

Yerleşim Yeri - Okulumuz bahçesini Çan Halk Eğitim Merkezi ve Çan Fen Lisesi ile ortak kullanmaktadır.

Ulaşım Çan İlçesinin yapısı sebebiyle her bölgeye yürüyerek ulaşım gerçekleştirmek mümkündür ve şehir otogarına yürüme mesafesi olarak 15 dakika uzaklıktadır. Okulun önünde otobüs durağı bulunmakta ve şehir merkezine giriş yapan hemen her araç okul önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçenin en önemli üç meydanından biri olan Sevgi Yolu üzerinde bulunmaktadır. Diğer önemli meydanlara da yürüme mesafesi olarak 5 dakika uzaklıktadır.